Jeg synes det har været nogle travle dage siden jeg var til ultralyd og mammografi, men det har været gode dage og fantastiske oplevelsersmiley

Det er lidt sjovt, at det kan være meget svært at glæde sig til de ting jeg skal efter en kontrol, eller rettere, jeg tør næsten ikke glæde mig, for tænk hvis nu….

Når jeg så kan ånde lettet op, så er der ikke grænser for, hvor fedt det er med alle de ting de ting jeg skal.

Mon ikke det er naturligt at være bange for at glæde sig på forhånd?

Det er ikke fordi det fylder ALT, når jeg skal afsted og ugerne op til, men det er som om fremtiden lige standser et øjeblik, for derefter at fortsætte i hastigt tempo (eller alt efter det tempo jeg selv sætter).

Når jeg træder ind på sygehuset til kontrol, så mister jeg tidsfornemmelsen. Tiden holder simpelthen op med at eksistere i mit univers. Jeg ER bare…..

Når alt er som det skal være mærkes taknemmeligheden og min mand og jeg talte om, at vi stadig skal huske, at gøre de ting vi godt kan lide og ikke falde i fælden med en hverdag der bliver fyldt med pligter………