Det er da en lidt dramatisk overskrift, men ikke desto mindre er det sandt….

Nu er det, at mit nye jeg skal stå sin prøve… det kan godt give lidt kriller i maven, men jeg er fast besluttet på, at jeg tager det i stiv arm og får det løst uden hverken at stikke halen mellem benene eller blive Helle 2 år (hmmmm, det er måske lige at love lidt for megetsmiley).

Det drejer sig egentlig ikke om mig, eller det gør det jo, det handler om min yngste datters trivsel og den går jeg ikke på kompromis med.

Det handler i høj grad også om lille Helle, der oplevede det samme som min yngste datter og derfor var det så svært at opleve og ikke mindst se hvor nedbrudt hun var og mærke fornemmelsen i hele kroppen….

Lille Helle blev også nedbrudt og mistede tilliden til andre og det har jeg faktisk kæmpet med gennem årene.. samtidig var jeg flov over det, at jeg var så sensitiv og følsom overfor påvirkninger og jeg gjorde alt for at skule det, men det kan man blive syg af…

Derfor ser jeg tigeren i øjnene og forholder mig roligt og ser hvad der sker…. måske er meget forandret og måske ikke…

Hvor er det forunderligt hvordan ens piger minder om en selv. Både med sider jeg har eller ville have ønsket jeg havde, men det må blive i en anden fortælling.