Engang var jeg til clairvoyant og her fortalte hun mig, at mine piger hver især repræsenterer sider af mig selv.

Det behøvede ikke være noget jeg selv besad, men kunne godt være noget jeg gerne selv gerne ville besidde 🤔

Mine piger er meget forskellige og efter jeg havde tænkt lidt over det, så må jeg erkende, at der kan være noget om snakken.

Den yngstes sind minder rigtig meget om mig og jeg kan se mig selv i hende og den måde hun reagerer på i næsten alle situationer😳.

Den ældste repræsentanter den jeg gerne selv ville have været i min barndom/ungdom. Hun bekymre sig ikke så meget og tænker ikke over hvad andre tænker.

Hun er stadig et følsomt menneske, men ikke på samme måde som den yngste og mig.

Jeg har gjort meget ud af at hjælpe den yngste med at overkomme situationer, så hun ikke skulle ende med at springe fra, det hun inderst inde gerne ville, men også at turde sige fra og ikke bare bøje hovedet og sige ja, selv om man helst vil sige nej.

Den ældste kan ikke fordrage sætningerne “for fredens skyld eller det gør jeg af pligt”, for hvis man ikke gider eller har lyst, så skal man ikke😂. Det at “pæne sig” ligger ikke til hende.

Det sjove er, at selv om jeg har forsøgt at lære den yngste alle de ting jeg gerne selv ville turde, så har jeg jo ikke vist hende, at det var det jeg selv gjorde, men at jeg faktisk stadig reagerede som hende, for børn gør hvad vi gør og ikke hvad vi siger 🤔.

Derfor tænker jeg meget over at leve troværdigt og som et godt forbillede, men også at det er ok ikke at være den der vil på store eventyr. Det vigtigste er, at kunne se sig selv i øjnene og være tilfreds med det du ser ❤