Jeg var ude og løbe i går… Jeg har ikke løbet den sidste uge, men i går tænkte jeg, at det nok gik ansmiley.

Det var ikke fordi lysten var tilstede, men omvendt vidste jeg, at jeg ville have det super godt bagefter..

Heldigvis forstyrrede min søde nabo mig da jeg kom ud og så gik tiden med lidt snak og da hun skulle gøre sig klar til at køre og ikke kunne trække tiden for mig sagde hun, at hun var sikker på jeg fik en god løbetur og jeg garanteret var hurtigere end jeg lige troede…..

Jeg kom i gang….lod være med at løbe for hurtigt, da jeg stadig ikke helt er kommet over forkølelsen….det gik ok, selv om det blæste rigtig meget og jeg blev skubbet/presset af vinden og det var IKKE medvind.

Jeg tog ruten med bakken som jeg ikke har løbet længe og jeg tænkte faktisk, at det gik da ganske hurtigt….

Jeg kom hjem og kiggede på mit ur… og tænkte, naboen fik ret…hold da op det var da vist ny rekord…….

Her er det jeg er glad for, at jeg ikke skrev til hende med det samme, samt at jeg undlod at sende et screenshot til min mand (jeg har en app hvor du kan se dine resultater)…

Da jeg stod og lavede min smoothie efter løbet og først var overbevist om min nye rekord, så tænkte jeg pludselig…..var det ikke lidt længere tid end sidst?

Ja, jeg havde næsten slået rekord BUND REKORD…………smiley

Der er ihvertfald plads til forbedringer og undskyldningerne er mange

-Skoene er slidte
-Jeg er stadig forkølet
-Vinden var stærk

Nå, men jeg løb og nu må jeg i trænings lejrsmiley

PS, jeg fortalte jo, at det blæste på turen😂