Ja, hvis det ikke var fordi jeg er SÅ irriteret over min lænd og at jeg er nød til at tage den med ro, så var det nok til at grine af, set udefra😂.

Jeg har forsøgt alverdens ting i dag for at afhjælpe det hold jeg har fået.
Googlet øvelser for iskias problemer osv…

Lavet øvelser, strukket ud, fundet alternative måder at få bukser på og af, bidt alt i mig og fået andre til at gøre ting for mig, smurt mig ind i varmecreme, siddet og stirret ud i luften, hørt lydbog og endda kommet til den konklusion, at jeg kontakter en kiropraktor i morgen, hvis det stadig gør ondt, som i meget ondt når jeg skal rejse mig, tage et skridt op af et trin med venstre ben osv.

Selv det at vende sig i sengen, for slet ikke at tale om, at komme ud af den kræver planlægning😂.

Nå, men i morgen er atter en dag og måske vågner jeg og er helt klar igen😉