Nu står den på 3 ugers ferie og helt uden en masse planersmiley.
Der er ganske få ting planlagt og ellers tager vi dagene som de kommer. Det vigtigste er at komme ned i gear og nyde, at vi ikke skal en masse.

Vi er jo alle skabt forskellige. Nogle har brug for at få en masse ud af sine ferie dage, så som at besøge familie, opleve en masse attraktioner, rejse osv. og andre er skabt som mig, der ikke har behov for at dagene behøver at være planlagte.

Faktisk stresser det mig hvis der er en masse planer og det er ikke fordi jeg bare vil være herhjemme, men tanken om, at jeg skal fare fra det ene til det andet gør mig ikke bare stresset,men også irritabel…..

Min hverdag er fyldt planlægning, så at kunne tage tingene helt som de kommer, er ferie for mig. Bare læne mig tilbage og se hvad der sker. At tiden er et tal og det er ligegyldigt hvor og hvornår.

I dag er min første ferie dag og her er hvad jeg har lavet indtil videre :lavet dej til pizza i morgen, plukket tomater i drivhuset, sat planter udenfor (det regner, så bliver de både vandet og skyllet), vasket tøj og alt sammen i mit helt eget tempo.

Mine planer for resten af dagen er : handle ind til aftensmad sammen med min mand og en cykeltur med den ældste dattersmiley