Min mormor sagde altid, at det er sundt med temperament. Det tror jeg også og jeg er bestemt også selv i besiddelse af etsmiley.
Det er ikke fordi jeg sådan bliver gal og skælder ud, det er jeg alt for flinkeskole pige til og det er også kun ganske få ting der får mig til at blive rigtig gal feks, uretfærdighed, løgnhistorier, vanrøgt af børn og dyr osv….. og så er der lige der hvor jeg forsøger at være kreativ……..

Jeg skulle sy et forhæng til baggangen og jeg fik indkøbt rynkebånd og stof til forhænget.
Først var det symaskinen der drillede….en dims var knækket af, så sytråden ikke kunne sidde fast…. min mand kunne godt høre, at han ikke skulle komme med for mange gode råd, men han fandt en løsning med en blyant der blev tapet fast, som sytråden kunne sidde på… så langt så godt..
Rynkebånd blev endelig syet på og nu var der kun det sidste tilbage, at sætte hægter i (som jeg havde ledt meget længe efter, men vidste var et sted), for at det kunne blive hængt op….

Så var det jeg opdagede, at jeg havde vendt rynkebåndet forkert, så jeg ikke kunne sætte hægter i……….PRÆCIS som sidst jeg syede et forhæng til baggangen…….smiley

Her opnår jeg den følelse at jeg har lyst til at smide symaskinen på gulvet og klippe forhænget i tusind stykker………

Det gør jeg selvfølgelig ikke, men jeg pakkede symaskinen sammen og lagde forhænget væk…

Nu har jeg købt nyt rynkebånd og gør igen præcis som sidste gang….. jeg syer det bare på i den anden ende, for det er kun et forhæng smiley

Min mormor sagde altid, at hun ville ønske at hun havde et lydisoleret rum med masser af gammelt porcelæn. Hver gang hun så blev gal, så kunne hun gå derind og smadre tallerkener i gulvet………. hmmm, ikke en tosset idesmiley