Selv om jeg er meget glad for yoga, så har jeg valgt at holde en pause dette efterår….

Jeg har slet ikke savnet det hen over sommeren og når jeg tænkte over det, så havde jeg mest lyst til at holde en pause…..nu kommer det sjove………JEG HADER AT MELDE FRA NOGET…..

Rent faktisk ville jeg i teorien hellere fortsætte frem for at melde fra…..HVORFOR!!!!!!!

Det ligger så dybt i mig IKKE at såre/fornærme/kritisere andre, at nu når jeg er begyndt på yoga (som også kunne være andre ting), så ville de måske føle at jeg ikke følte de var gode nok/det var godt nok…………………….vi lader den stå et øjeblik………………

Så snart tanken om pausen er tænkt, går min hjerne straks igang med at finde på undskyldninger for, hvorfor jeg melder fra….. Hvorfor kan jeg ikke bare sige, at jeg trænger til en pause? Længere er den jo ikke…….

Tænk hvis jeg skulle være blevet ved med alle de ting jeg gennem tiden er begyndt på…….

Nå, men jeg fik skrevet en mail til min yoga lærer om, at jeg ville holde pause i efteråret, fordi det havde jeg brug forsmiley