Endelig er der lidt fremgang med mit løberi👏👍👏.

Helt godt er det ikke, men jeg er simpelthen så stædig, selv om jeg en overgang tænkte, at måske egnede jeg mig ikke til at løbe…

Jeg duer ikke til al for megen varme, for så begynder jeg at finde undskyldninger så som: finde ruter der er korte og ikke stiger særlig meget, løbe i slow tempo og overbevise mig selv om, at jeg bare kan gå, for presses skal jeg da bestemt ikke når det er varmt…..

Jeg har tusindvis af undskyldninger og de står i kø for at blive brugt…

Men men men, i takt med at min løbetid blev længere og turene kortere, så tog stædigheden over…

Det kan da ikke passe, at jeg ikke kan, så derfor er jeg nød til at presse mig selv lidt mere.

Jeg finder ruter hvor der mindst er en stigning og så er det bare afsted.

Temperaturen er heldigvis køligere, men det forhindre mig ikke i at svede som jeg plejer😉