Som jeg før har fortalt, så prøver jeg at kombinere motion med gøremål og her er cykling det der passer bedst.

I går skulle jeg forskellige ting inde i byen. Vejret var fint (ihvertfald på vej derind) og derfor kunne jeg ligeså godt cykle🚲

Cykling er det der minder mig mest om perioden med kemo. Jeg cyklede så snart jeg havde det godt nok til at bevæge mig ud i offentligheden og da jeg har el cykel, var det ikke alt for anstrengende for mig at komme rundt i området, selv om mine ben kunne føles som beton ved især sidste serie kemo.

Det var en frihed og mit hoved havde godt af at få en pause fra al den tanke virksomhed der foregik non stop..

Jeg bliver glad når jeg cykler (på nær i modvind😉) og jeg lavede aftaler med mig selv om, at jeg også var nød til at vedligeholde muskler, så derfor skulle jeg cykle et vist antal km før jeg måtte bruge el (i begyndelsen kun 3 km).

Jeg er nu alligevel rigtig glad for, at jeg ikke længere skal bekymre mig om, om parykken ryger af samtidig med cykelhjelmen. Det kunne jo have været et ømt syn😂