I går fik vi sagt en sidste farvel til vores overforbo gennem de sidste 8 1/2 år😔.

Vi har kendt dig i en del år og hvor blev vi glade, da du købte huset overfor. Det har været ualmindelig trist, at du ikke længere er her og jeg kigger stadig over flere gange dagligt, for at se om der ikke skulle være lys i vinduerne eller bilen holder i indkørslen…..

TAK, for det gode naboskab, tak for alle de timer vi har grint fordi vi fandt på navne og nye ord. FEKS gløb jeg med min låne hund (gik og løb), tak fordi du gav pigerne tryghed når de var alene hjemme, tak for pasning af dyr og hus, når vi havde brug for det. Tak for mange kopper kaffe og is og sodavand til pigerne. Tak for din lune og altid skæve vinkel på tingene.

Man gik aldrig forgæves hos dig, om det var til en snak som både kunne være alvor eller sjov, eller vi havde brug for hjælp.

Der blev tænkt store tanker i dit selskab og nogle af tankerne egnede sig vist kun til at være tanker 😂.

Jeg kommer til at savne at vinke til dig, når vi begge tændte lys i vinduerne ved aftenstide. At vi kommenterede med beskeder, billeder eller små optagelser, når vi var aktive i haven, for det er altid godt med dokumentation.

Jeg kommer til at savne at mødes i julen, at konkurrere med julelys, at der er flag og hilsner på vores fødselsdage i dine vinduer eller en besked om at kaffen er klar og jeg kunne blive ved………

Men hvor er jeg glad for at du har været vores overforbo, at du har været en del af vores liv og du vil altid stå for noget ganske særligt.

TAK❤❤❤