I morges var det en flot morgen. Næsten vindstille og med en stor flot sol stige op bag marken🌞.

På vej til skole med den yngste, passerer vi mosen, som er indhyllet i dis og lige inden byen, er marken med køer også sløret i dis. Køerne er næsten helt udviskede og lidt længere fremme står de på række. Jeg når at sige til den yngste, se alle køerne…… det er så buske i disen🤔😂.

Efter aflevering af datter, bestemmer jeg mig for at cykle en tur. Solen skinner og ruten omkrig skoven og golfbanen må være flot sådan en dag og det var den bestemt. Jeg ville samtid tage efterårs billeder, men nu havde jeg bare glemt, at netop den rute er meget stigende, så det handlede bare med at komme op af bakkerne og ikke gå i stå, men jeg nød da synes af træer, svampe i skovbunden og ikke mindst våd skovbund, for det begyndte selvfølgelig at regne👍.

Jeg nåede toppen og for en periode kunne jeg igen få kontrol over vejrtrækningen, ja bare indtil jeg fik en ny idé om ruten hjem. Den gik også MEGET op af bakke og ganske kort overvejede jeg at vende om og finde en anden vej hjem…

Det gik og jeg kom hjem, men denne årstid egner sig ikke helt til de overanstrengelser på cykel, for man kommer sådan til at svede, for kort efter at blive afkølet igen…