Jeg har holdt pause med at hoppe på trampolin, både fordi vejret har været til både cykling og løb, men også fordi jeg fik ondt i fødderne.

Jeg er jo udstyret med et par meget platfodet fødder og når jeg hopper, vil fødderne automatisk falde ind på indersiden.

Selv med sko og indlæg, kan mine fødder være udfordret og jeg kan få MEGET ondt i dem.

Jeg kan jo ikke løbe hver dag og selv om jeg gerne går en tur, så er det rart med variation.

Jeg elsker at tænde for musikken og leve mig helt ind i tekst og lyd og bare bevæge mig til rytmen.

Jeg har skrevet om det før, at det er en rigtig god måde at få styrket kroppen og ikke mindst balancen😊 og man bestemmer helt selv hvor højt man vil hoppe. Herhjemme er der ikke højt til loftet, så når jeg bruger den indenfor, så sætter det naturligvis sin begrænsning for hvor vildt det kan blive😉