I morgen skal jeg mødes med min Moesgård veninde 😊.

Vi har ikke set hinanden siden sidst i august og hold nu op hvor er der sket meget siden sidst.

Det er altid rart at få vendt de ting der fylder i ens liv. Faktisk fylder det vi har været igennem ikke nær så meget længere, men mere det liv der omgiver os og hvordan vi håndtere det.

Der er rigtig mange ting der ikke længere får lov til at fylde, ting der ikke længere betyder noget og for mig handler det også om, at slutte fred indeni.

Hvis du igennem det meste af dit liv har følt dig forkert eller følt du skulle retfærdiggøre hvorfor du føler og handler som du gør, så er det nærmest en befrielse, at stå ved det det du føler, tænker og gør uden den mindste dårlige samvittighed.

Min Moesgård veninde ved præcis hvad jeg mener når vi taler om sådanne ting, for hun har også gjort op med sig selv hvad der skal og ikke skal fylde i hendes liv.

Jeg tænker nogle gange på, hvorfor det lige netop var hende jeg fandt sammen med🤔

Jeg husker stadig tydeligt den første gang jeg så hende til behandling og da vi ikke var lige langt i forløbet, så var det tilfældigheder hvis vi var der på samme tidspunkt.

Vi blev alligevel ved med at støde ind i hinanden og til sidst fik vi udvekslet telefon numre😊.

Vi har mødtes gennem de sidste to år og gerne en gang om måneden. Jeg føler efterhånden jeg har kendt hende altid og jeg glæder mig til i morgen🤗