Ja, jeg har ikke helt forstået meningen med højre og venstre strømper🤔. Det giver for mig kun mening hvis det er med tæer….

Jeg har prøvet at bytte rundt på venstre og højre og i dag med to højre strømper og jeg kan ikke mærke forskel…..Jeg bliver bestemt heller ikke hurtigere af det😉.

Jeg løber fast 3 gange om ugen og efterhånden er korteste tur 6 km.

I dag var benene tunge efter badminton i går og hvis det ikke var fordi jeg skal noget i morgen ( mødes med min Moesgård veninde), så havde det været motions fri dag.

Jeg har haft en periode hvor mine fødder har gjort frygteligt ondt, men i dag var det bedre, så jeg tror det har været pga jeg har skiftet meget fodtøj. På trods af, at det er de samme indlæg der bliver flyttet med i de sko jeg har på, så har selve skoen stadig stor betydning.

Forårs tegn