Forleden dag lavede jeg igen kartoffel roulade og denne gang med tomatpesto og ristede champion.

Det smagte rigtig godt, men jeg havde ikke behøvet smøre med så meget pest.

Fremgangsmåden er kartofler groft revet. Jeg puttede dem i koldt vand i en times tid, for at få stivelse ud.

Derefter hældte jeg vandet fra tilsætte lidt salt og et par spsk tapioka stivelse.

Jeg smurte et stykke bagepapir med lidt olie, da kartoffel massen gerne vil hænge i.

Massen fordeles jævnt og bages ca. 45 min.

Derefter vendte jeg forsigtigt rouladen om på et andet stykke bagepapir og her behøves ikke olie.

Det første bagepapir løsnes forsigtig og derefter bages den igen i 10-15 Min ved 200 grader.

Fyld: soltørrede tomater, olie, frisk basilikum efter smag og et par fed hvidløg.

Ristede champion

Pestoen og champion fordeles på bunden og derefter rulles den.

Jeg brugte ca. 1- 1.5 kg kartofler