I går sad jeg på motioncyklen og lod tankerne vandre. Blandt andet tænkte jeg på hvor meget godt motionen har gjort for mig og det på trods af diverse skavanker, som ikke altid gør det let eller rettere smertefrit.

For tre år siden ville jeg til hver en tid have opgivet motionen fordi jeg enten fik mere ondt eller bare ondt. Jeg har været vedholdende i at blive ved på trods af smerter i især fødder, men også knæ, hofter osv.

Jeg fandt ud af, at det rent faktisk blev bedre hvis jeg holdt ud, selv om det i begyndelsen blev værre.

Jeg tror også at kroppen har udskilt mange affaldsstoffer og dermed afhjulpet flere led gener pga motionen.

Men pudsigt nok var jeg sikkert ikke kommet i gang, hvis jeg ikke havde fået kræft🤔

I går sad jeg så og tænkte på, at det hele handler om hvad du vægter i dit liv.

Vægter du, at du ikke kan noget og har fokus på det, eller vægter du det du kan, selv om det måske kun er en enkelt ting?

At kunne en ting er da langt bedre end ingenting❤