Endelig gik alt op i en højere enhed og det lykkedes efter 4 uger at få fornyet bevillingen til nye indlæg 😊

Tiden til et besøg ved ortopædisk skomager var det mindste problem 😉.

Nu har jeg fået scannet fødderne så der kan laves nye indlæg.

Præcis som på sygehuset har jeg en ny person hver gang jeg er der (det lyder lidt voldsomt når det kun er en gang om året jeg får lavet indlæg😂), men der er hver gang nye meninger om indlæggets udformning.

Sidste gang har jeg ikke fået støtte nok bygget på, mente den der så på mine fødder i dag og materialet var for blødt🤔.

Pokkers, for jeg har været rigtig glad for materialet. Det har været blødt og fjedrene, men det hjælper jo ikke, hvis det ikke retter min fod op.

Det er nemlig ikke kun fødderne det går ud over ved min fod stilling . Både mine sener,knæ og hofter er udsatte😏

Men nu kommer det positive👏👏👏. Han kunne godt forstå at jeg fik ondt i min storetå på begge fødder og grundleddet. Det er simpelthen fordi jeg ikke bliver løftet nok og det vil hjælpe med de nye indlæg😊