Jeg er ikke selv bange for at blive ramt af virussen. Jeg er sikker på at mit immunforsvar er klar til at bekæmpe den og jeg tror slet ikke jeg bliver ramt.

Jeg er en af dem der slet ikke kan hidse mig op over de restriktioner der følger med virussen. Selvfølgelig er det træls med ændringer i planer om rejser, koncerter osv., men der er altså en gruppe mennesker, hvor det er livstruende at få virussen og et sundhedsvæsen der skal kunne håndtere de mennesker der får brug for indlæggelse, så derfor bør vi alle tænke os om.

Jeg tror ikke længere at vi kan regne med, at virussen “kun” er blandt dem der har været ude at rejse. Jeg ved jo heller ikke om de mennesker jeg har været i forbindelse med via stævner med den yngste, har opholdt sig i de lande der er hårdt ramt.

Ofte har jeg selv tænkt, “det går jo nok” hvis jeg har været lidt sløj, men denne gang vil jeg tænke mig godt om.

Der er nok ikke meget jeg kan gøre for at holde virussen på afstand, andet end vaske og spritte hænder og styrke immunforsvaret med sund kost og hjemmelavet te 😊

Te af oregano, timian og mynte