En meget anderledes uge er ved at nå sin afslutning. Det har været en uge, hvor jeg har arbejdet hjemmefra og hvor vi alle i familien har mærket de konsekvenser der følger med, når samfundet lukker ned på laveste blus,men tænk at bo i et samfund hvor vi passer på hinanden og gør alt for at stoppe smitten af corona.

Det er jo ikke kun for en selv eller familien, men vi kan være raske smittebærer, der kan give virussen videre til andre der ikke tåler at blive syge, så derfor tager vi det meget alvorligt herhjemme og sørger for at overholde de anbefalinger regeringen kommer med, det er det mindste vi kan gøre.

Når hverdagen bliver markant anderledes, er det med at finde det positive i situationen. Det er en periode hvor vi kan komme helt ned i gear og afstresse, for der er hverken sports aktiviteter eller diverse komsammen, så al fritid kan udfyldes præcis som jeg ønsker.

Jeg har fundet mine frøposer frem og i weekenden går jeg i gang med at forspire.