Jeg fik mine nye indlæg til skoene i sidste uge. De var bygget en smule mere op og der blev også lavet et par ændringer som forhåbenligt vil afhjælpe, at jeg får ondt i mine storetæer.

Jeg ved godt jeg i forvejen døjer med muskler og led pga fibromyalgi, men jeg bliver alligevel overrasket over hvor meget et par justeringer kan gøre i hele kroppen……

Jeg har ikke ondt i fingre eller hoved, men stort set alle andre steder…….

Jeg føler jeg har deltaget i hård træning flere timer dagligt og det der har været mest irriterende er, at når min nakke bliver påvirket, så bliver jeg nemt svimmel, som i en karrusel tur.

På to løbeture denne uge er jeg blevet svimmel. Heldigvis kunne det klares med at jeg begyndte at gå. Jeg nåede endda at tænke, at der nok ikke var nogen der turde hjælpe mig hvis jeg faldt i disse corona tider, så jeg var fast besluttet på at blive stående på benene.

I dag kunne jeg løbe uden at blive svimmel, så nu venter jeg på at muskler og led affinder sig med de nye indlæg, men der går nok lidt tid endnu. Jeg kan sige så meget, at jeg ikke slår rekorder i disse dage 😉