I disse corona tider er motions formen løb eller gåture. Hveranden dag er det løb og hveranden dag gåtur med den ældste datter.

I dag løb jeg og netop i dag er jeg glad for, at jeg ikke er et lille nips😉.

Herude på landet blæser det altid, sådan føles det og jeg skal love for at jeg fik ekstra motion ved at skulle blive på vejen. Vindstødene ville presse mig i grøften på noget af strækningen og på vej op af en bakke havde jeg modvind, så jeg følte, jeg næsten stod stille mod vinden.

Jeg fik heldigvis et stykke med medvind, så jeg nærmest fløj😂

Jeg synes løb er en rigtig god motions form for mig.

Det kræver et par løbesko og du bestemmer helt selv hvor og hvornår du vil løbe. Det eneste problem kan være at holde fast i rutinen. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke må springe over, for så vil jeg bare fortsætte med undskyldninger.

Det tog rigtig lang tid at komme i rimelig god form, men det tager ingen tid at komme ud af den igen.